Upplev årets bästa festival – i Norrköping

Någonsin funderat på att besöka Norrköping men inte kommit iväg? Då är sommaren 2017 ditt år – nu firar nämligen Bråvallafestivalen femårsjubileum med en extra festivaldag och scenerna är självklart maxade med musikvärldens främsta artister.

konsertIntresserad av att besöka en av landets absolut bästa festivaler? Då är det Bråvalla du ska satsa på i sommar så boka hotell inför din vistelse i Norrköping här och upplev en riktig musikfest av hög klass – festivalen firar nämligen fem år i sommar och därför har man även slagit på stort med festivalen. Till exempel har man för sommaren storsatsat på artisterna som ska gästa festivalen och några av namnen som bland annat SVT kunde avslöja kommer spela är Die Antwoord, Linkin Park, Mac Miller, Martin Garrix, Prophets of Rage och System of Down. Men det är långt ifrån alla. Nyligen kunde till exempel Göteborgs Posten avslöja att även Ellie Goulding, Alesso, Norlie & KKV, Otto Knows, Passenger och Travis Scott kommer att förära festivalen med sin närvaro. Och dessa vill man ju verkligen inte missa att se live!

Slår på stort på grund av jubileet

Tack vare att festivalen firar femårsjubileum kan Folkbladet avslöja att man dessutom adderar en dag på festivalen för att fira extra stort. Så med andra ord kommer festivalen att hållas fyra dagar istället för bara tre och kommer att äga rum mellan den 28 juni till 1 juli 2017 i Norrköping och biljetterna till festivalen är redan släppta (de började säljas redan den 5 december 2016 och säljs tills att de tar slut).

Spana in denna video om du vill få lite feeling för hur det brukar se ut och kännas att vara i publiken på Bråvalla:

Scroll to top