Göteborg bjuder på show

En weekendresa som är väl värd att göra är en till Göteborg i höst. I staden sätts det nämligen upp en mängd olika roliga och underhållande shower, som passar perfekt för musik- och teaterälskaren.

teater-bio

Den som älskar amerikansk entertainment bör bege sig till Göteborg i höst. Nu sätts nämligen krogshowen ”My way” upp på Kajskjul 8 med Helena Paparizou i huvudrollen. Även Claes Malmberg och Jan Malmsjö kommer att medverka och showen kommer bjuda på retro- och Las Vegas-känsla. Showen kommer att spelas från och med september till sluten av december och utgå ifrån kända låtar som framförs i ny tappning av svenska artister. Med sig på scenen kommer man ha ett åttamannaband som är med och framför låtar inspirerade av ”The Rat pack”, skriver Expressen.

Flera olika shower

”My way” är dock långt ifrån den enda krogshow som sätts upp i Göteborg i höst. Bland annat kommer även After Dark att ha sin show ”This is it” på Rondo. Detta är After Darks sista showuppsättning någonsin, så den som är ett fan bör verkligen passa på. Någon annan som gör en show är Niklas Strömstedt. Han intar Trädgår’n i Göteborg och bjuder även han på show från och med september till och med december. Den som vill se fler än en show gör alltså rätt i att stanna i Göteborg i ett par dagar och boka biljetter till en show varje kväll. Boka biljetter går att göra enkelt på nätet och boka hotell kan man göra på hotellgoteborg.info.

Veganska restauranger öppnade

Om man vill göra något annat än att bara titta på show i Göteborg kan man passa på att upptäcka det rika restauranglivet i staden. Det finns många fina restauranger som vunnit en mängd olika utmärkelser. För den som föredrar en vegetarisk eller vegansk kost har Göteborg även börjat utöka sitt sortiment inom det här området. I Göteborgs-Posten kan man läsa att det öppnats hela fyra nya veganrestauranger den senaste tiden. Efterfrågan är helt enkelt hög på veganska alternativ och detta har man snappat upp. De restauranger med vegansk mat som öppnat är The Green Room, Blackbird, Open New Doors och Växtdelikatessen.

Scroll to top